Geçen haftadaki sayfa görünümleri

19 Ağustos 2011 Cuma

Cameo ve Gül: Romantik İkili

Merhaba ey hala arada bir bu bloğu kontrol edenler!

Aslında yaptığım pekçok şey var, yani takı yapmada yazı yazmakta olduğum kadar tembel değilim! Sadece yaptıklarımı fotoğraflamak, aktarmak ve yazı yazmak konusunda birazzzzcık üşengeçim o kadar:)


Gelelim fotoğrafımızaaa....

Bu ciciler bir arkadaşımın özel isteği üzerine yapıldı...Tatile gidiyordu...Normalde son derece sade giyinen ve takı takmayan biridir...Ama bu sefer bir sürü yeni elbisem var, hepsine uyumlu takı istiyorum hadi yap bana dedi!!!! şa-şır-dım....bize geldi....malzemeleri seçti...birlikte her elbisesine ne renk takı yapsak diye tartıştık, uzun kolye mi olsun küpe mi derken karar verdik....

Fotoğraftakiler sadece küpeler, bir de kolyeler var, onlar da bir dahaki sefere:)

Benim gibi arkadaşım sevgili S. de cameoları çok seviyor....Zaten böyle bi huyum var, bişeyi sevdim mi bitti....takarım...ve de çevreme de zorla sevdiririm o şeyi! Siz de sevin hadi!

Hi there! These are the cameo-rose blend earrings that I made for a friend for her vacation...Enjoy! I am sooo much into cameos and when I love something, I reaallly become obsessed with it and urge everyone around me to love it too...That's the way I am:)

4 yorum:

Cemre dedi ki...

Kolyeleri de görelim lütffeeennn...
bana hediye ettiğin küpelere takım kolye rica ediyorum..hani yeşil sallantılı küpelere çünkü çok sık takıyorum ama kolyeli daha şık olacak :))

Evy dedi ki...

evet kolyeyi bende merak ediyorum, ellerine saglik cok guzeller
http://maffionista.blogspot.com/

VeryMe dedi ki...

Ayıp ettin kuzen yaa ne demek hemen yaparım:))

VeryMe dedi ki...

Merhaba Evy, bloğuma hoşgeldin, yeni post birazdan:)